0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot/djokernole

EVO KADA ĐOKOVIĆ IGRA POLUFINALE VIMBLDONA: Svi će moći da ga bodre protiv neugodnog Kanađanina!

Objavljeno: 08.07.21 u 21:24

Idemo do nove titule.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković se pobedom nad Martonom Fucovičem plasirao u polufinale Vimbldona. Naredni protivnik biće mu Kanađanin Denis Šapovalov koji je u jednom iscrpljujućem duelu sa Kačanovim izašao kao pobednik.

Šapovalov je trenutno 12. na ATP listi, nalazi se u dobroj formi i sigurno je da Đokoviću neće biti lako. Na programu će prvo biti polufinalni duel između Italijana Matea Beretinija i Hurberta Hurkača, Poljaka koji je iznenađenje ovogodišnjeg Vimbldona. Taj meč počeće od 14.30, dok duel u kome nastupa Novak neće krenuti pre 16.30.

Prenos oba meča moći će da gleda cela Srbija, jer RTS ima prava za treći Grend slem u sezoni. Đoković i Šapovalov su se do sada u karijeri sastajali 7 puta, dok je Srbin slavio u 6 navrata.

Iskustvo može da pomogne u ovakvim mečevima. Od Denisa se i ranije očekivalo da zabeleži bolje rezultate. Impresivno deluje na terenu, igra snažno, levoruk je što je dosta nezgodno na ovako brzoj podlozi. Deluje kao da manje grešaka pravi, ne ustručava se da napadne. Ono što sam video protiv Mareja i sada malo, igrao je kvalitetno. Napašće, nema šta da izgubi, daće sve od sebe da bude agresivan. Spremiću se, znam šta me očekuje, imali smo nekoliko dobrih duela. Nadam se da ću biti na svom vrhuncu jer je to potrebno za pobedu, rekao je Novak pred polufinalni duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter