0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ZBOG RASISTIČKOG ISPADA JE OSTAO BEZ PRAVOG BOGATSTVA: Grizmanu je otkazan ogroman ugovor! (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.21 u 12:37

Ovo je zaslužio.

Fudbalska reprezentacija Francuske je ispala sa Evropskog prvenstva već u osmini finala. Porazila ih je selekcija Švajcarske, a odmah po okončanju takmičenja, francuski mediji su otkrili da je unutar tima došlo do velikih svađa. Takođe, isplivao je i jedan snimak na kome se jasno vidi kako Antoan Grizman i Usman Dembele rasistički vređaju osoblje hotela.

Sve ove ružne face samo da bi ti mogao igrati PES? Zar te nije stid? Kakvim to jezikom pričaju? Jeste li tehnički napredni u vašoj zemlji ili ne?, rekao je Dembele Grizmanu, koji se smejao.

Povodom ovog nemilog događaja, japanska kompanija Konami, prekinula je saradnju sa fudbalerom Barselone. Grizman više neće biti ambasador popularnih “Yu-Gi-Oh” sličica. Potom se oglasio i sam fudbaler, koji je negirao optužbe za rasizam, ali mu to sada neće pomoći.

Oduvek sam bio protiv bilo kojeg vida diskriminacije. U poslednjih nekoliko dana neki ljudi su želeli da me predstave kao čoveka kakav nisam. Čvrsto odbacujem optužbe na moj račun i izvinjavam se ako sam uvredio svoje prijatelje i ljude iz Japana, napisao je Grizman na svom Tviter profilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter