1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA

PARTIZAN ZAINTERESOVAN ZA JOŠ JEDNOG REPREZENTATIVCA: Španci otkrivaju koje ekipe su u trci za njegov potpis!

Objavljeno: 07.07.21 u 15:46

Bilo bi to još jedno sjajno pojačanje.

KK Partizan je počeo sklapanje tima za narednu sezonu. U klub su stigli Kevin Panter, Aleksa Avramović i Zek Lidej, a priča se da su crno-beli zainteresovani za još nekoliko igrača. Jedan od njih je nekadašnji košarkaš Zvezde, kao i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić.

Njemu je ugovor sa Valensijom istekao, pa je u potrazi za novim angažmanom. Španski mediji prenose da su u trci za Kalinićev potpis Panatinaikos, Barselona, ali i Partizan. Ono na šta crno-beli mogu da igraju je poznastvo između Obradovića i Kaliniča, koje datira iz dana kada su sarađivali u Fenerbahčeu.

FOTO: FIBA

Takođe, pre nekoliko dana, Vladimir Micov je otkrio da postoje kontakti između njega i najtrofejnijeg srpskog kluba. Iskusni košarkaš je izjavio kako u Partizan ne želi da dođe samo da uzme novac, već bi hteo da svojim igrama pomogne klubu.

Uvek sam govorio da sam Partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav. Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo, rekao je Micov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter