0
Fudbal

FOTO: UEFA EURO 2020/Twitter

OVOLIKA TENZIJA NA EURO NIKAD NIJE VIĐENA: Englezi mu ovo neće zaboraviti – golman Danske žestokom provokacijom ‘spustio’ domaćine!

Objavljeno: 07.07.21 u 16:40

Zakuvalo se na EURO.

U drugoj polufinalnoj utakmici Evropskog prvenstva, snage će odmeriti reprezentacije Engleske i Danske, a utakmica je na programu večeras od 21 sat.

Uoči same utakmice, krenule su ozbiljne provokacije, a ovoga puta, glavni akter je golman Danske, Kasper Šmajhel, koji je dao vemo zanimljivu izjavu.

Proteklih dana, dosta puta smo imali priliku da čujemo kako se ‘fudbal vraća kući’, ovu poruku ponavljaju navijači ‘gordog albiona’ prizivajući trofej.

Ova poruka nije baš najjasnija sjajnom čuvaru mreže, koji ističe da Englezi nikada nisu trijumfovali na kontinentalnoj smotri. On je ovu situaciju iskoristio kako bi ih potkačio pred večerašnji duel.

– Da li je ikada bio kod kuće? Ne znam, da li ste ikad osvojili? Zar to nije bilo Svetsko prvenstvo? – upitao je Šmajhel novinara, a potom se osvrnuo na to koliki bi bio uspeh ući u novo finale Evropskog prvenstva:

– Da budem iskren, nisam mnogo razmišljao o Engleskoj. To mi zapravo ne znači ništa. Pobeda bi donela radost našoj zemlji od pet i po miliona stanovnika. Dakle, nisam mnogo razmišljao o osećanjima Engleza u svemu ovome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter