4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NOVI DAN – NOVA ‘BOMBA’: Parni valjak ima novo pojačanje – iz NBA pravo u Partizan!

Objavljeno: 07.07.21 u 18:03

Dvadesettrogodišnji Letonac koji igra na poziciji krila, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS.

Rodions Kukurks je četvrto pojačanje crno-belog tima ovog leta. Dvadesettrogodišnji Letonac koji igra na poziciji krila, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS.

Novi košarkaš Parnog valjka, započeo je karijeru u Rigi, odakle je 2015. godine prešao u Barselonu, sa kojom je osvojio Kup Kralja i nastupao u Evroligi.

U leto 2018. godine, Kuruks je izabran kao 40. pik na draftu od strane Bruklin Netsa. U timu Bruklina, Kuruks je igrao 2 sezone, da bi potom u okviru NBA razmene igrača kratko boravio u Hjuston Rokitsima i na posletku, Milvoki Baksima.

PROČITAJTE JOŠ: SAM SE NUDI PARTIZANU: Hoće li Žoc reagovati, najbolji igrač Budućnosti je oduševljen kako Željko ‘radi posao’!

Na ukupno 131 utakmici u najjačoj ligi na svetu, Rodions Kuruks je u proseku igrao 16 minuta po meču, uz učinak od 6 poena i 3,1 skoka. Novi košarkaš Partizana NIS, rođen je 5. februara 1998. godine.

0
0

4 Komentara

  1. Ma zaradice svakako to sve plaćamo mi preko poreza, penzija…
    Opet radi bankomat neograničeno kao kod Vujoševića

    0
    0
    Odgovori
  2. Na youtube ima 8-mo minutni snimak koji pokazuje da je rec o perspektivnom 23-g igracu visokom 2,06m. Ima mek sut iz ugla za 3, dobro skace, pokretan je i lagan ali cvrst. Mislim da ce na njemu KKP zaraditi kada ga bude prodavao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter