0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STIGAO U HUMSKU: Đurđević u dobro poznatom okruženju!

Objavljeno: 06.07.21 u 16:26

Specijalan gost u Humskoj!

Nekadašnji napadač Partizana – Uroš Đurđević posetio je stadion na kojem je nekada nastupao. Ekipa je na pripremama, ali njega je dočekao generalni direktor kluba Miloš Vazura.

‘Posle četiri godine, uspeo sam da, u vreme letnje pauze, sa ocem i mojim agentom Darko Ristićem, iskoristim trenutak i dođem u Humsku, na kafu. Generalni direktor, Miloš Vazura nas je srdačno dočekao i tom prilikom uručio mi dres Partizana. Više od sat vremena proveli smo u ugodnom razgovoru i evocirali uspomene iz nestvarne sezone 2016/17, moje najuspešnije godine u dosadašnjoj karijeri. Iskreno se nadam da će vrlo brzo Partizan biti onaj stari.’ – rekao je Đurđević, a potom dodao Vazura!

‘Uroš je neko ko je Partizanu mnogo dao sa generacijom koja je te godine osvojila duplu krunu, a koja mu je, zahvaljujući njegovom golgeterskom umeću, otvorila dalji fudbalski put. To je generacija koja je donela mnogo radosti svim navijačima i uvek je lepo evocirati uspomene.’ – reči su Miloša Vazure.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter