0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

POLUVREME: Španija je bolja, Donaruma sprečio Olma da donese vođstvo svojoj reprezentaciji!

Objavljeno: 06.07.21 u 21:58

Očekuje nas još veća borba.

U prvom polufinalu EP snage odmeravaju selekcije Španije i Italije. Rezultat na poluvremenu je 0:0, ali je utisak da je ekipa Luisa Enrikea konkretnija u prvom delu susreta.

Od samog starta meča, mogli smo videti agresivnost Španaca, koja je na početku ovog prvenstva definitivno izostala. Italijani su očigledno prepustili inicijativu protivniku, pa svoju šansu vrebaju iz kontranapada.

Najbolju priliku videli smo u 25. minutu, kada je Dani Olmo šutirao ka golu Italije, ali je Donaruma bio siguran. Bivši fudbaler Dinama iz Zagreba je nastavio u istom ritmu, pa smo još jedan njegov udarac videli u 33. minutu. Ovog puta je šutirao sa preko 20 metara, ali je lopta završila visoko preko gola.

Selekcija koju sa klupe predvodi Roberto Manćini, tek je u 45. minutu došla do prvog udarca ka golu rivala. Insinje je uposlio Emersona koji nije uspeo ozbiljnije da zapreti Simonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter