0
Fudbal

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Manćini ili Enrike?

Objavljeno: 06.07.21 u 11:00

Odličan utorak za ljubitelje klađenja na fudbal. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 CFR Cluj – Borac Banja Luka

Šteta za Borac da je već u prvom kolu naleteo na tako jakog protivnika. Ne sumnjamo da će rumunski klub ovo rešiti u svoju korist, možda ceo dvomeč već u ovih 90 minuta. Pobednik ovog meča ide na pobednika Estonske Fole i Linkoln Red Impsa sa Gibraltara.

Predlog: 1&2-5 (1,73)

20.00 Liverpool M. – Wanderers

Domaćin nikako nije odustao od titule u Urugvajskom prvenstvu i favorit je u ovom meču. Gosti igraju najružniji fudbal u Urugvaju ubedljivo. Ubedljivo najmanje golova palo je na njihovim mečevima. Dobro po njih je da to zanči i da imaju najbolju odbranu lige. Ide kec u Montevideu.

Predlog: 1 (2,00)

21.00 Italy – Spain

Ne bismo smeli ništa drugo da tipujemo na ovom meču osim golova. I to malo njih. Italija deluje kao klasa iznad svih na ovom prvenstvu ali ko može da otpiše Španiju?? Kako možete otpisati Španiju? Mi ne smemo.

Predlog: UG0-2 (1,67)

03.00 Argentina – Colombia

Nama se čini da je konačno vreme da Mesi osvoji nešto sa reprezentacijom! Put do finala je odličan, a u finalu će vrlo verovatno biti domaćin Brazil. Ali to je jedna utakmica i u njoj je sve moguće. Ovo bi trebali proći bez problema.

Predlog: 1 (1,79)

KUPNA KVOTA 10,23 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7090437

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter