0
ATP

FOTO: rogerfederer/Instagram

KAKO JE MEDVEDEV OTVORIO FEDERU PUT DO FINALA: Da li opet možemo očekivati duel sa Novakom!?

Objavljeno: 06.07.21 u 21:16

Niko nije očekivao da će izgubiti.

Drugi teniser sveta Danil Medvedev je poražen u četvrtom kolu na Vimbldonu. Od njega je bio bolji Huber Hurkač sa 3:2 (2:6, 7:6, 3:6, 6:3, 6:3). Ovim porazom, ruski teniser je Federeru dosta olakšao, pošto će Švajcarac u četvrtfinalu odmeriti snage upravo sa Hurkačem.

Kada ste drugi na svetu, četvrta runda je jako loš rezultat. Loš rezultat i to je to, rekao je Danil Medvedev nakon poraza.

Sa druge strane Rodžer je rutinski savladao Sonega sa 3:0, pokazavši da i sa 39 godina može dosta toga da pruži. Ako bi Federer izašao na kraj sa Poljakom, u polufinalu bi se sastao sa pobednikom meča BeretiniAlijasim.

Naredni protivnik najboljem svetskom teniseru Novaku Đokoviću je Martin Fucovič, dok će se u slučaju pobede u polufinalu sastati sa boljim iz duela KačanovŠapovalov. Samim tim, nije nerealno da u finalu očekujemo duel starih rivala, Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter