0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA

CRVENO-BELI BRZO ODGOVORILI PARTIZANU: Srpski reprezentativac potpisao ugovor sa Zvezdom!

Objavljeno: 06.07.21 u 20:54

Mnogi timovi su se interesovali za njega.

Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje za narednu sezonu. Ugovor sa aktuelnim srpskim šampionom produžio je srpski reprezentativac Ognjen Dobrić. Saradnja je produžena do 2023. godine pa će crveno-beli u slučaju njegovog potencijalnog transfera sigurno dobiti visoko obeštećenje. Iako se proteklih dana povezivao sa Barselonom, izgleda da do dogovora nije došlo.

Dobrić je zasijao u samoj završnici ABA lige, predvodio je Zvezdu do slavlja nad ekipom Budućnosti i nove titule regionalnog prvaka. Svoju formu preneo je na Superligu Srbije, u kojoj su crveno-beli takođe došli do trofeja pobedom nad Megom u finalu.

FOTO: KK Crvena zvezda

Ognjen se tu nije zaustavio, nakon naporne sezone je prihvatio poziv selektora Igora Kokoškova, pa je i u reprezentaciji bio jedan od bitnijih igrača. Orlovi nažalost nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre, ali nema sumnje da je košarkaš Zvezde dao sve od sebe.

Protekle sezone u Evroligi, Dobrić je prosečno beležio 8.3 poena i 2 skoka. Što se tiče ABA lige, bio je efikasniji, pa je postizao 12.1 poen uz 3.5 skoka po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter