0
Fudbal

FOTO: UEFA.com

‘AKO IZGUBIMO, NAVIJAĆU ZA NJIH’: Luis Enrike u svom stilu!

Objavljeno: 06.07.21 u 17:57

Veoma interesantna izjava!

Večeras se od 21h sastaju reprezentacije Španije i Italije u okviru polufinala Evropskog prvenstva. Duel će biti odigran na ‘Vembliju’!

‘Engleska bi mogla u finale i tu bi svakako bilo mnogo njihovih navijača, ali ovo je posebna situacija. Nadam se da će biti više Italijana i Španaca, nego Engleza. Ne možemo da utičemo na to, ali hajde da ne trošimo mnogo energije na priču o tome.’ – rekao je Luis Enrike i potom dodao.

‘Otišao sam svojom odlukom, Roma je želela da ostanem u klubu. Znači ja sam odlučio, nema nikakve osvete. Mnogo volim Italiju, uvek se trudim da odem tamo. Lepo je igrati protiv Italije, srešćemo senopet u oktobru u Ligi nacija. Za mene, to je uvek zadovoljstvo. Razgovarao sam sa Danijeleom de Rosijem pre dve ili tri nedelje, radujem se što ću ga videti opet. Bili smo mlađi pre deset godina, pokušavao sam da igram proaktivan fudbal i tada i sada, to je moj identitet.’

Na kraju je imao jednu više nego interesantnu izjavu!

‘Ako pobedimo, biće to sjajno za nas, ali ako slučajno Italija pobedi, na pravi način, navijaću za njih u finalu.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter