1
Košarka

FOTO: KSS

SADA VIŠE NEMA DILEME: Oglasio se Vasa Micić i otkrio šta se desilo tokom finala!

Objavljeno: 05.07.21 u 12:20

MVP Evrolige i jedan od najboljih reprezentativaca Srbije objasnio je razloge male minutaže u finalu predolimpijskog turnira…

Vasilije Micić je imao malu ulogu u meču s Italijom, čak u drugom poluvremenu nije ulazio na teren, a izjavom nakon meča bacio je u rebus javnost, kada je poručio da će se ‘čuti’ šta mu se dogododilo.

Misterija nije dugo trajala, a srpski plejmejker je u kratkoj izjavi poručio da je u pitanju bila povreda.

– Nikada nisam gledao izgovore u životu, tako ni sada. Sve sto imam da kažem jeste da sam na kraju zagrevanja osetio pucanje mišića u kvadricepsu. Neobjašnjivo kako. Pokušao da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje”, izjavio je Micić za ‘Sportklub’.

0
0

1 Komentara

  1. Krenuo, kazao, ostavio „čuće se“ i šta bi, pa eto povreda. Dakle mafija koja je uzela pare, Kokoška, i igrači koji nisu htjeli da igraju a dobili pare mu je natrljala nos. To je u stilu „ako zucneš ode glava“. Dakle sve je jasno. Diverzija u Čačku, diverzije u košarci, fudbalu, zahvatile su Srbiju. Pod hitno smjeniti Kokošku, Teodosića, Bjelicu i ostale i cijeli košarkaški savez. Pokrenuti istragu. Zašto Boban ćuti?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter