0
Košarka

FOTO: FIBA

REŠENA JE MISTERIJA: Kokoškov objasnio zbog čega Micić nije igrao u drugom poluvremenu!

Objavljeno: 05.07.21 u 11:13

Selektor je otkrio zbog čega srpski plej nije igrao u drugom delu igre.

Izabranici Igora Kokoškova izgubili su na svom terenu od selekcije Italija rezultatom 95:102, i na taj način nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre u Japanu.

Najraspoloženiji među ‘orlovima’ bio je Danilo Anđušić sa 27 poena i 3 asistencije, a pratio ga je Filip Petrušev sa 22 poena uz pet skokova. Ono što je sve začudilo, jeste neigranje Vasilija Micića u drugom poluvremenu. Sjajni plej se našao u startnoj petorci, a zašto nije igrao u drugom delu igre, objasnio je selektor Igor Kokoškov.

– Sve je bilo OK. On je bio deo priprema za meč, uvrstio sam ga u startnu petorku i nisam ga video, nije bio spreman da počne utakmicu, pa sam stavio Avramovića da počne utakmicu. Očigledno ima nekih medicinskih problema i morao je da otrči u svlačionicu, tako da smo počeli utakmicu sa drugačijom grupom. Imao je neki medicinski problem, ali mi on nije poznat, jer ja nisam doktor i to je bio razlog zbog kojeg je igrao samo 14 minuta – rekao je posle meča selektor Srbije Igor Kokoškov.

Podsetimo, Micić je sinoć nakon utakmice poslao zagonetnu poruku kada je u pitanju njevovo neigranje, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter