0
Evropske lige

FOTO: Sevilla FC/Twitter

‘REKAO SAM DA ĆU POBEĆI OD KUĆE AKO ME RODITELJI NE PUSTE U ZVEZDU’: Prvi intervju Dmitrovića nakon potpisa za Sevilju, i odmah o Zvezdi!

Objavljeno: 05.07.21 u 10:19

Nema sumnje da je vikend za nama obeležio trasfer Marka Dmitrovića.

Srpski reprezentativac napustio je redove Eibara i od naredne sezone čuvaće gol Sevilje. On je sa novim klubom potpisao ugovor na četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA VIŠE DILEME: Još jedan Srbin u Sevilji, Gudelj dočekao saigrača iz reprezentacije!

Samo nekoliko sati nakon potpisa, srpski golman je dao intervju za klupski sajt, gde je govorio o svojim počecima i velikoj želji da ‘čuva mrežu’ Crvene zvezde.

Bio sam navijač Crvene zvezde od malih nogu, a kada sam završio školu, pojavila se mogućnost da odem tamo. To mi je bio san, ali mogu da razumem zašto su moji roditelji oklevali da me puste u Beograd, grad veći od mog, i to sa 15 godina. To je bila vrlo teška odluka za moje roditelje i sećam se da je bilo sastanaka sa odgovornima u klubu i moja majka se plašila da me pusti. Rekao sam roditeljima da će me ili pustiti ili ću pobeći, ali na kraju je to bio dogovor svih, mada nisu bili potpuno uvereni. Odlučio sam da tamo odem i nastavim karijeru u Crvenoj zvezdi.

Kad sam bio mlad, uvek sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu, za reprezentaciju i dođem do velikog tima koji će igrati Ligu šampiona. Morao sam da odaberem drugačiji i duži put, ali ako se osvrnem unazad vredelo je i postigao sam sve što sam želeo. U reprezentaciji sam i u velikom klubu koji igra Ligu šampiona. Vredelo je tako brzo otići od kuće – istakao je Dmitrović.

Srpski golman ne krije zadovoljstvo zbog dolaska u Sevilju.

– Veoma sam srećan, zaista. Bio mi je cilj i san dostići tako veliki klub. Posle četiri godine u Eibaru bilo je savršeno vreme za džinovski korak u mojoj karijeri, da pronađem klub koji se uvek takmiči da bude u vrhu i igra evropska takmičenja, tako da sam veoma srećan, zaista – poručio je Dmitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter