1
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

MICOV PROKOMENTARISAO POTENCIJALNI DOLAZAK U PARTIZAN: „Određeni kontakti postoje“

Objavljeno: 05.07.21 u 20:55

Vladimir Micov govorio je o potencijalnom dolasku u Partizan.

Micov je bivši reprezentativac Srbije, a prethodne sezone je nastupao za Olimpiju iz Milana. On je u razgovru za MaxBet govorio da je veliki navijač Partizana i dotakao se potencijalnog dolaska među crno bele.

„Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti“

„Uvek sam govorio da sam Partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav. Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo.“, kaže Micov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter