0
Košarka

FOTO: KSS

IMALI BISMO OTVOREN PUT DO ZAVRŠNICE: Da smo se kvalifikovali, ‘čekala’ nas je ova grupa – tek sad shvatamo šta smo propustili!

Objavljeno: 05.07.21 u 10:47

Javnost u Srbiji ostala je razočarana nakon sinoćnjeg poraza od Italijana.

‘Orlovi’ sinoć jednostavno nisu ličili na sebe, za plasman na Olimpijske igre trebala nam je pobeda, ali Italijani su nam održali ‘čas košarke’ i na kraju slavili rezultatom 102:95.

U Japanu na predstojećim Olimpijskim igrama, snage će odmeriti 12 reprezentacija, među kojima nije Srbija. Već su poznati sastavi grupa za OI, tako da kad vidimo sa kakvim ekipama bi igrali, tek onda shvatamo kakvu smo priliku propustili.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE ALUDIRAO NA JOKIĆA?: Bogdan se oglasio nakon meča – evo šta je poručio ‘orlovima’!

U ‘A’ grupi takmičiće se Iran, Francuska, Sjedinjene Američke Države i Češka, dok su u grupi ‘B’ Australija, Nemačka, Nigerija i Italija. Da smo se kvalifikovali, ‘orlovi’ bi igrali u ovoj grupi.

Reč je verovatno najlakšoj grupi od tri grupe na turniru. Australija će biti favorit za pobednika grupe, a Italija i Nemačka će imati jako dobre šanse protiv afričkog autsajdera.

U grupi C su Španija, Argentina, Slovenija i Japan. Podsetimo, u drugu fazu prolaze po dva najbolja tima iz svake grupe i još dva najbolja trećeplasirana, a potom se igraju klasične eliminacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter