1
Atletika

FOTO: European Athletics

‘I KADA PADAM, VOLIM DA PADAM UNAPRED’: Emotivna poruka srpske šampionke, Ivana je ovim rečima zapalila Instagram!

Objavljeno: 05.07.21 u 11:37

Nakon povrede, Ivana Španović se uspešno vratila na pobednički kolosek.

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odradila je poslednje takmičenje pred odlazak na Olimpijske igre, i to na fantastičan način. Ivana je pobedila na mitingu Dijamantske lige u Stokhlomu.

Odmah nakon pobede, Ivana se oglasila na svom Instagram profilu. Ona je objavila snimak njenog skoka ispod kojeg je ostavila emotivnu poruku.

– Uzeta mera skoku od 6.88m sinoć u Stokholmu. U minusu 2.4 sa vetrom, u plusu 2.4 u kg, ali dovoljno za pobedu- počela je Španovićeva i nastavila:

– Iluzija o sigurnosti rasprsne se svaki put kao senke pod reflektorima na zaletištu. Moj cilj i ja. Stojimo jedan naspram drugog. Šest pokušaja od 60 sekundi da odigraš svoju najbolju ulogu pred oštrim sudom sudija… Crvena zastavica – moji strahovi, prestup – kritike, buka sa tribina – izmišljeni neprijatelji… Koliko si spreman na muk iz publike ili prestup?! Najbolje uloge odigrala sam kada nisam imala plan B. I kada padam, volim da padam unapred jer onda barem vidim gde ću pasti. Ne dugujem nikome ništa… Zapravo, ovo što sledi dugujem samoj sebi. Zalećem se ka cilju iz punog zaleta, pa šta bude… Znam samo da me nepoznato do sada nikada nije izneverilo – poručila je srpska šampionka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)

0
0

1 Komentara

  1. Ivana ti si naša šampionka! Malo da se našalim na ovu tvoju izjavu, kada bi ti bar ponekad pala unapred, ti bi bila nedostižni svetski prvak. Ovako, skačeš fantastično ali padaš na d.pe i du.e ti na pesku uvek smanjuje i desetine dragocenih centimetara! Probaj da padneš unapred a ne na du.e. Ćao!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter