0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

DMITROVIĆ STIGAO U SEVILJU, A U GLAVI MU ZVEZDA: „Kad sam bio mlad, uvek sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu“

Objavljeno: 05.07.21 u 23:09

Otkrio je golman reprezentacije Srbije kakvu ljubav krije prema beogradskom klubu

Danas je Marko Dmitrović posle toliko čekanja konačno potpisao ugovor sa ekipom Sevilje.

On se tako preselio posle pune četiri godine sa krajnjeg severa Španije preselio na jug Pirineja, gde će biti prvi golman Andalužana.

Dmitrović je u intervjuu za klupski sajt Sevilje dao izjavu u kojoj je pričao o svojoj ljubavi prema Crvenoj zvezdi.

Bio sam navijač Crvene zvezde od malih nogu, a kada sam završio školu, pojavila se mogućnost da odem tamo. To mi je bio san, ali mogu da razumem zašto su moji roditelji oklevali da me puste u Beograd, grad veći od mog, i to sa 15 godina. To je bila vrlo teška odluka za moje roditelje i sećam se da je bilo sastanaka sa odgovornima u klubu i moja majka se plašila da me pusti. Rekao sam roditeljima da će me ili pustiti ili ću pobeći, ali na kraju je to bio dogovor svih, mada nisu bili potpuno uvereni. Odlučio sam da tamo odem i nastavim karijeru u Crvenoj zvezdi – ispričao je Dmitrović i dodao:

– Kad sam bio mlad, uvek sam sanjao da igram za Crvenu zvezdu, za reprezentaciju i dođem do velikog tima koji će igrati Ligu šampiona. Morao sam da odaberem drugačiji i duži put, ali ako se osvrnem unazad vredelo je i postigao sam sve što sam želeo. U reprezentaciji sam i u velikom klubu koji igra Ligu šampiona. Vredelo je tako brzo otići od kuće – istakao je Dmitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter