0
Evropske lige

foto: Twitter screenshot

‘AKO ŽELIŠ ZLATNU LOPTU, IDI IZ PSŽ!’: Mbapeu stigla poruka od čuvenog napadača

Objavljeno: 05.07.21 u 15:58

Fudbaleru Pari Sen Žermena, stigao dobronameran savet ili upozerenje, ostaje da se vidi…

Nekadašnji francuski reprezentativac Nikolas Anelka osvrnuo se na igre mlađeg zemljaka, Kilijana Mbapea, kom je poručio da mora da napusti PSŽ ukoliko želi da ode na naredni nivo u karijeri.

– Ako želiš Zlatnu loptu, što bi trebalo kako bi sustigao Ronalda i Mesija. Moraš da se takmičiš sa najboljima. Ne možeš to da uradiš u PSŽ. Francuska liga nije jaka, ali najjača u Evropi je engleska. Ako želiš da budeš među najboljima, radi ono što radiš u Parizu u Čelsiju, Junajtedu, Arsenalu, Sitiju, Liverpulu. Idi u Madrid ili Barselonu, ili možda Italiju. Onda možemo da pričamo o globalnom uticaju, poručio je Anelka.

Ukoliko se pak odluči da ostane na ‘Parku prinčeva’, Mbape bi mogao da bude upamćen kao neko ko nije ostavio trag u najjačim ligama.

– Imaš dve opcije, da ostaneš u Parizu ili da ideš u Real. Sa oba tima možeš da osvojiš Ligu šampiona. Izbor zavisi od toga šta želiš da ostvariš u fudbalu. Ako želiš najveće nagrade, moraćešć da napustiš PSŽ u nekom trenutku. Šta god da uradiš u Parizu biće u redu, ali uvek će biti neko ko će ti reći kako si dobro igrao u PSŽ, ali samo u Francuskoj i kako su najbolji u Engleskoj i Španiji, zaključio je Anelka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter