0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VELIKO POJAČANJE ZA VOŽDOVAC: Zvezdino dete ponovo na ‘Krovu’!

Objavljeno: 04.07.21 u 21:53

Mladi fudbaler je doneo odluku gde će nastaviti karijeru!

Miloš Pantović je nedavno raskinuo ugovor sa aktuelnim šampionom Srbije. Mladi fudbaler se vraća na ‘Krov’ gde će ponovo nositi dres Voždovca. 

Očekuje se da u narednim danima dođe do ozvaničenja saradnje. Pantović je rođen 2002. godine, a tokom prethodnog letnjeg prelaznog roka je otišao na pozajmicu u Voždovac.

Pružao je sjajne partije u redovima ‘Zmajeva’, a zatim su crveno-beli odlučili da ga vrate na stadion ‘Rajko Mitić’ već tokom zime.

PROČITAJTE JOŠ: ZLATO ZA IVANU ŠPANOVIĆ: U poslednjem trenutku do pobede!

Pantović je prebačen u omladinski tim crveno-belih i nije zabeležio nastup od povratka u ekipu. Nema sumnje da će mladom igraču značiti dolazak u Voždovac i očekuje se da će imati značajnu ulogu u ekipi trenera Rogana. 

Miloš je važio za ‘Zvezdino čudo’ i u jednom trenutku je bio blizu prelaska u Mančester Siti. Do dogovora ipak nije došlo i Pantović se potom dokazivao u Grafičaru i Voždovcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter