0
Košarka

FOTO: FIBA

SLEDI ODLUČUJUĆI MEČ ZA PLASMAN NA OLIMPIJSKE IGRE: Cela nacija će moći da gleda Orlove!

Objavljeno: 04.07.21 u 14:45

Očekuje nas prava borba.

Košarkaška reprezentacija Srbije se jučerašnjom pobedom nad Portorikom plasirala u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Tamo ih čeka selekcija Italije koja je u drugom polufinalu lako pobedila Dominikansku Republiku.

Utakmica se igra u hali Aleksandar Nikolić i počinje u 20.30. Prenos će biti na RTS-u, pa će cela nacija moći da podržava Orlove. Verujemo da bi i tribine bile pune, ali je zbog korone kapacitet ograničen na 30%.

Košarkaši Srbije su u poslednjih 6 mečeva sa Italijom zabeležili isto toliko pobeda, pa se samim tim nadamo da će se niz nastaviti večeras. Treba uzeti u obzir da je Italija, kao i naša selekcija dosta oslabljena na ovom turniru.

Sastav Srbije: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Nikola Kalinić, Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Filip Petrušev, Danilo Anđušić, Dragan Milosavljević, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Stefan Jović (neće igrati zbog povrede).

Sastav Italije: Marko Spisu, Niko Manion, Stefano Tonut, Nikolo Meli, Simone Fontekio, Amedeo Tesitori, Đanpaolo Riči, Avudu Abas, Rikardo Moraskini, Mikele Vitali, Ahil Polonara i Alesandro Pajola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter