2
Ostali sportovi

FOTO: VSS

SAVIĆ SAOPŠTIO SPISAK: ‘Zadovoljan sam!’

Objavljeno: 04.07.21 u 17:47

Srbija je spremna za start turnira koji će biti održan u prestonici!

Selektor Dejan Savić saopštio je spisak.

Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Strajo Rističević, Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Djordje Vučinić, Milan Aleksić i Sava Ranđelović, a tu su još Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović, Nemanja Vico i Djordje Lazić.

‘Ovi igrači su u ovom trenutku najbolji i konkurišu za olimpijski sastav. Zadovoljan sam pripremama i nastavljamo dalje sa ovakvim izborom. Nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava, idemo dalje sa najvišim ambicijama.’ – rekao je Savić.

0
0

2 Komentara

  1. Mi bolje nemamo, realno. Problem je što već godinama nema mladog vrhunskog igrača koji se pojavio. Od Jakšića koji je ušao u reprezentaciju 2015. nema ništa. Naravno, „kriv“ je Partizan je više ne izbacuje igrače kao na traci. A ko je kriv zato što je Partizan „kriv“ setiće se neko u ovoj državi kada ova generacija ode i kada nam medalja bude misaona imenica.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava“… to moze reci samo budala ili covek pod dejstvom nekih opijata. Pod hitno smena ili cemo doziveti jos jedan fijasko, vec cetvrti ili peti u poslednjih nekoliko godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter