2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

PANTER SE JAVIO IZ BRUKLINA: Amerikanac objasnio zbog čega je u Partizanu – ‘Željko me ubedio, u Zvezdi sam saznao dosta o ovom klubu!’

Objavljeno: 04.07.21 u 11:53

Kevin Panter je prvo pojačanje Košarkaškog kluba Partizan za narednu sezonu.

Ovaj sjajni šuter potpisao je dvogodišnji ugovor sa beogradskim klubom i biće na raspolaganju Željku Obradoviću, koji vrši veliku rekonstrukciju.

Američki košarkaš prokomentarisao je svoj dolazak u Humsku.

– Ovo je novi izazov. Ovo je kao novi početak. To me mnogo motiviše. Trener Obradović i ja smo pričali. Pričao sam sa Željkom, on me je naterao da verujem u njegov plan i viziju. To je ono što svaki igrač voli da čuje, da postoji plan da se osvajaju trofeji. Razmišljamo na isti način, na istoj smo strani zbog toga, rekao je Kevin Panter iz Bruklina za ‘TV Partizan’.

foto: KK Crvena zvezda

Upitan kako se oseća po stupanju u redove crno-belih, Panter je jasan: ‘Osećam se dobro, samouvereno i srećan sam zbog ovoga. Radujem se dolasku.’

Amerikanac je imao zanimljiv odgovor na pitanje da li se u čuo s bivšim igračima Partizana, kao što je Vladimir Micov, s kojim je on igrao.

– Nisam pričao, jer nije bilo razloga. Kad sam bio u Zvezdi, saznao sam dosta o Partizanu. Ali nikada ni sa kim od tih momaka nisam pričao o Partizanu. Poznata mi je istorija srpske košarke, samim tim i Partizana, uspeha u prošlosti, igrača koji su igrali tamo, ali to je otprilike to.

Za kraj je imao poruku za navijače crno-belih.

– Ako se bude igralo pred navijačima, sigurno ćemo imati ludu sjajnu sezonu. Imaćemo nov tim, na novom početku. Spreman sam i jako se radujem svemu tome, zaključio je Panter.


(VIDEO:YouTube/BC Partizan TV)

Bivši igrač Zvezde, AEK-a, Virtus Bolonje i Olimpijakosa je prošle sezone u dresu Armanija beležio 14.3 poena po meču u Evroligi.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter