0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PANKOV ISKREN: ‘Ne mogu da kažem ni jednu lošu reč!’

Objavljeno: 04.07.21 u 19:50

Pripreme za novu sezonu su u punom ‘jeku’!

Štoper Crvene zvezde – Radovan Pankov govorio je za klupski sajt.

‘Malo smo umorni, ali to je ono što je normalno u pripremnom periodu. Moramo da se spremimo kako bismo ispunili očekivanja zvezdaške javnosti.’

O pripremnim mečevima je rekao.

‘Mogao je i neki gol više da padne, naročito u prvoj utakmici protiv GAK-a. Bilo je i nekih propusta, ali to je uobičajeno i na nama je da ih smanjimo na minimum, naročito mi u odbrani. Radimo dosta na detaljima kako se to više ne bi ponavljalo. Zadovoljan sam što smo postigli dosta golova, a mogao je biti i koji više na ove dve utakmice.’ – rekao je i potom dodao.

‘Atmosfera je zaista vrhunska i uz nju nam sve lakše pada. U prethodne dve godine, koliko sam ja tu, ne mogu da kažem nijednu lošu reč za momke u svlačionici. Stvarno su izuzetni i jedva smo čekalo da se ponovo okupimo i krenemo sa treninzima. Tu su šale i zabava i uvek neko „peckanje“, naravno u granicama normale. Ne pamtim da je ovakva atmosfera vladala u nekom klubu za koji sam igrao u karijeri.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter