0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Nema utakmica na EP, ali tu su Brazilci i Norvežani!

Objavljeno: 04.07.21 u 11:00

Nema EP u nedelju ali Brazilci i Norvežani prže kao da je septembar. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Sarpsborg 08 – Molde

Lider se ne šali i sa 5 pobeda u nizu ko može da im stane na put? Sigurno ne Sarpsborg koji ima najlošiji napad u ligi sa samo 7 postignutih golova na 9 utakmica. Trebaće i dosta da bi izbegli ispadanje ove sezone, a ovde se bodovima ne mogu nadati.

Predlog: 2 (1,75)

18.00 Lillestrom – Mjondalen

Izuzetno visoka kvota ako nas pitate. Domaćin je 4 utakmice bez poraza – 3 pobede i nerešena, a gosti se dave u borbi za opstanak. Mjondalen nije pobedio od prvog kola, a teško da se mogu nečemo nadati ovde protiv ovako stabilne i konstantne ekipe.

Predlog: 1 (1,97)

21.00 Flamengo RJ – Fluminense

Fluminense nastavlja svoju lošu formu i to treba iskoristiti. Ni Flamengo nije briljanta ali su i dalje u top 6 i drže priključak sa vrhom. Jedan čist kec u Brazilu.

Predlog: 1 (1,71)

23.15 Ceara – Juventude

Po kvalitetu egal ekipe što i tabela govori – na 2 boda su udaljeni. Ipak, mislimo da će prednost domaćeg terena doneti pobedu i da će Seara preskočiti svog rivala na tabeli. Gosti se izuzetno pate u napadu i slabo daju golove. Dok to ne promene nema napretka.

Predlog: 1 (1,79)

KUPNA KVOTA 10,55 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 9031389

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter