0
Košarka

FOTO: KSS

NENAD KRSTIĆ OTKRIO BOGDANOV STATUS: Ako prođemo na Olimpijske igre, Bogdanović nas verovatno neće ostaviti na cedilu!

Objavljeno: 04.07.21 u 12:58

Proslavljeni reprezentativac veruje da će putovati.

Potpredsednik KSS zadužen za mušku košarku Nenad Krstić, jutros je gostovao na RTS, gde je govorio o šansama da Bogdan Bogdanović nakon naporne NBA sezone obuče dres Srbije. Naravno, za sve to je potrebno da Orlovi u večerašnjem odlučujućem meču savladaju Italiju i tako obezbede plasman na OI.

Ima naznaka da će igrati. Nismo znali, želeli smo Bogdanu da igra finale i osvoji NBA prvenstvo, a isto tako želimo i da bude deo našeg tima. Znam da je selektor Kokoškov u stalnom kontaktu sa njim, rekao je Krstić.

FOTO: FIBA

Potom je proslavljeni srpski reprezentativac pričao i o radu selektora Igora Kokoškova. Krstić je istakao da je zadovoljan, ali i da ekipa s’obzirom na okolnosti izgleda dobro.

Mislim da delujemo okej s obzirom na to kakve su okolnosti. Naravno, ima još prostora za napredak. Jučerašnja utakmica je delovala ohrabrujuće i mislim da smo spremni za večerašnji duel. Svi se nadamo, uvek kažem da treba ići korak po korak, ali to je definitivno naš primarni cilj. Ne mislim da je olakšavajuća okolnost, igrači moraju da se odmore, ali svi znamo koliki je ulog. Svi sportisti, ne samo košarkaši, sanjaju o igranju na Olimpijskim igrama. Veliki je ulog i mislim da ovi igrači koji su tu ne razmišljaju o umoru, već samo o tome kako da dođu to tih Olimpijskih igara, zaključio je Nenad Krstić.

Takođe, potpredsednik KSS je otkrio da će u slučaju plasmana, reprezentacija Srbije u Tokio putovati 13. jula, kako bi se svi privikli, pre svega zbog promenu vremenske zone. Istakao je da bi trebalo da se odigraju i dve prijateljske utakmice sa Francuskom i Japanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter