0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MARKO DOCIĆ ZA HOTSPORT NAKON TRIJUMFA: ‘Svaka pobeda je značajna! Igrali smo protiv organizovane ekipe’

Objavljeno: 04.07.21 u 23:07

Čukarički ponovo slavio!

Olimpija iz Ljubljane je danas ugostila ekipu Čukaričkog u glavnom gradu Slovenije. Utakmica na stadionu ‘Žak’ je završena rezultatom 1:2 i klub iz Beograda je ostvario i četvrtu uzastopnu pobedu na pripremama.

Ekipa sa Banovog brda trenutno boravi na Bledu, a do kraja priprema će odigrati još jednu utakmicu. Meč sa Ašdodom iz Izraela je na programu u sredu.

Nakon novog trijumfa, za HotSport je govorio kapiten Čukaričkog Marko Docić.

FOTO: FK Čukarički

MD: Ovo je bila izuzetno tvrda utakmica. Današnji rival je veoma organizovan i dobro stoje na terenu. Analizirali smo ih i znali smo protiv koga igramo. Poznajemo Sava Miloševića i njegove zahteve, to nam je značilo. Lošije smo startovali, nismo dobro izgledali u prvih pet, šest minuta. Kako je vreme odmicalo, sve smo bolje i bolje izgledali na terenu. Jovanović je u jednom trenutku sjajno uposlio Čolovića i malo je nedostajalo da dođemo do prednosti. Đorđe je gol postigao u pravom trenutku,bio je to sam finiš prvog dela igre. Primili smo gol iz penala, nisam uopšte video da li je postojao prekršaj. Uspeli smo da se izdignemo iz te situacije i izmene su nam donele osveženje. Imali smo veliki broj prilika i ubedljivija pobeda bi bila zaslužena. Za nas je na psihološkom planu važno da pobeđujemo i svaki trijumf je značajan.

Marko je heroj Čukaričkog. Iskusni vezista je preuzeo odgovornost i doneo pobedu golom sa bele tačke u 91. minutu.

MD: U tom trenutku sam bio jedan od iskusnijih igrača na terenu. Bilo je sasvim prirodno da ja izvedem kazneni udarac. Preuzeo sam odgovornost i postigao pogodak. U tom trenutku nemam tremu, razmišljam samo o tome da na najbolji način izvedem udarac. Šutirao sam veliki broj jedanaesteraca koji su odlučili pitanje pobednika – zaključio je Marko Docić u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter