1
Košarka

FOTO: KSS

KRAJ ZA ORLOVE: Italija se plasirala na Olimpijske igre!

Objavljeno: 04.07.21 u 22:33

Težak poraz za nacionalnu selekciju Srbije!

U hali ‘Aleksandar Nikolić’ je završena finalna utakmica kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre. Nacionalna selekcija Italije je savladala reprezentaciju Srbije rezultatom 102:95.

Italijani su odigrali sjajnu partiju, a izabranici Igora Kokoškova nisu pronašli adekvatno rešenje za kvalitetan odgovor.

Gostujuća ekipa je u jednom trenutku imala čak 24 poena prednosti. Orlovi su uspeli da smanje prednost Italijana, ali to je bio njihov maksimum na večerašnjoj utakmici.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U NAJAVI: Baloteli blizu prelaska u novi klub!

Nema sumnje da je ovo veliki neuspeh za našu selekciju i pitanje je da li je neko mogao da predvidi ovakav ishod pre samo nekoliko dana.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Manion sa 24 poena i četiri asistencije. Polonara je dodao 22 poena uz 12 uhvaćenih lopti i dva uspešna dodavanja.

U ekipi koju sa klupe predvodi Igor Kokoškov istakao se Danilo Anđušić. Nekadašnji košarkaš Partizana je meč završio sa 27 postignutih poena, dva skoka i tri asistencije. Pratio ga je mladi Filip Petrušev sa učinkom od 22 poena, pet skokova i jednom asistencijom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter