9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA

JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH REPREZENTATIVACA U PARTIZANU: Sprema se novi astronomski ugovor!

Objavljeno: 04.07.21 u 13:11

Kakvo bi to bilo pojačanje.

Nakon Kevina Pantera i istorijskog, najvećeg ugovora u istoriji srpske košarke, na pragu je još jedna bomba. Naime, kako nezvanično saznajemo, Nemanja Bjelica je blizu dolaska u Partizan.

U pitanju je dvogodišnja saradnja vredna 5 miliona evra, a sigurno je da nakon ovog potpisa, crno-beli postaju glavni favoriti za osvajanje Evrokupa. Navodi se i da je bivši košarkaš Crvene zvezde odbio 3 miliona evra, ali je Partizan ponudio drugu, dosta jaču ponudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nemanja Bjelica je ovog leta nakon epizode u Majamiju postao slobodan igrač, a u NBA ligi je nastupao još za Minesotu i Sakramento. U najjaču ligu sveta otišao je iz Fenerbahčea nakon što je 2015. godine proglašen za MVP-ja Evrolige.

0
0

9 Komentara

  1. Ako je ovo tačno i ako je spao na to da nakon NBA igra cipiripi kup i da potpiše za najveceg neprijatelja mogu da mu poželim sve najgore od srca aliiii od srcaaaa.

    0
    0
    Odgovori
    • Sačekaj malo komarčiću, dolaze još crnji dani za vas jsd-ovce, ne raduj se unapred. Počinjè prskanje i zaprašivanje svih vrsta muva(govnjaruša, septičarki……), a malarične krvopije beže u ustašiju, gde su nastale i gde pripadaju. Što se tiče lavora, ili ti nokšira, zna se cemu služi !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter