0
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

DUDA IVKOVIĆ NIJE ZADOVOLJAN: ‘Nisu toliko dominantni!’

Objavljeno: 04.07.21 u 17:04

Duda Ivković nije preterano zadovoljan!

Srbija kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre za sada igra ‘sa pola gasa’ ili tako barem deluje. Kada god bi se razigrali, protivničke reprezentacije nisu imale previše šansi. Ipak, legendarni trener Dušan Duda Ivković nije zadovoljan, otkrio je u razgovoru za Maxbet sport.

‘Mnogo toga se izdešavalo u poslednje vreme, a vezano je za našu reprezentaciju, pa ne znam odakle tačno da počnem. Smatram da je mnogo toga uticalo da ova selekcija ipak bude malo drugačija u odnosu na prethodne.’

‘Neke prethodne generacije imale su, recimo, problem motivacije. I šta su tada radili? Ubacili su u najveću brzinu jedno pet do deset minuta, napravili plus 20 i mirno posao privodili kraju. Ova ekipa, realno, u ovom trenutku nije tako dominantna.’ – rekao je Duda i potom prokomentarisao duel protiv Italije.

‘Gledao sam Italijane. Imaju mnogo novih košarkaša, vidi se da to utiče na njihovu igru, ali opet stigli su do finala, imaju i oni želju da zaigraju u Tokiju.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter