0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI NASTAVLJA FANTASTIČAN NIZ: Brđani slavili u Ljubljani! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.21 u 21:13

Četvrta uzastopna pobeda na pripremama u Sloveniji.

Ekspedicija Čukaričkog je tokom dana doputovala u glavni grad Slovenije. Izabranici Dušana Đorđevića su od 17:30h izašli na teren i odmerili snage sa ekipom Olimpije iz Ljubljane. Prijateljski susret na stadionu ‘ŽAK’ je završen rezultatom 2:1.

ČUKARIČKI: Novak Mićović-Miladin Stevanović, Stefan Šapić (kapiten), Nemanja Tošić-Srđan Mijailović, Stefan Kovač, Stefan Čolović, Milan Savić, Asmir Kajević – Đorđe Jovanović.

OLIMPIJA: Vidmar Nejc- Antonio Mlinar Delamea, Uroš Korun, Gliha Erik, Boaće Erik- Tomislav Tomić, Enrik Ostrc, Svit Sešlar, Timi Maks Elsnik, Sava Petrov-Mustafa Nukić.

Domaći tim je kontrolisao posed lopte u prvih 10 minuta igre. Čukarički je ubrzo preuzeo inicijativu i tim iz Beograda je bio bolji rival do kraja prvog poluvremena. Nakon odlične akcije Brđana, Đorđe Jovanović je poslao sjajnu loptu ka Čoloviću. Nekadašnji igrač Dandalka se dobro kretao po desnoj strani, ali udarac nije bio na željenom nivou. U samom finišu prvog dela igre, požrtvovani igrači Čukaričkog su izborili korner. Udarac iz ugla je izveo Stefan Čolović, a Đorđe Jovanović je na sjajan način iskoristio asistenciju svog saigrača. Mladi golgeter je zatresao mrežu golmana domaće ekipe u 45. minutu.

FOTO: FK Čukarički

Olimpija je uspela da dođe do izjednačenja na startu drugog dela igre. Mustafa Nukić je zatresao mrežu Brđana u 50. minuta iz jedanaesterca.

Tim iz glavnog grada Srbije je bio kvalitetniji rival do kraja susreta. Ređale su se šanse za izabranike Dušana Đorđevića, a zatresla se i prečka na stadionu u Ljubljani. Brđani su sjajno kombinovali po strani, a u nastavku su defanzivci protivničke ekipe imali velike probleme da zaustave odlične napade ekipe sa Banovog brda. Kao dve najbolje prilike u drugom poluvremenu izdvajaju se prečka koju je pogodio Čolić sa ivice kaznenog prostora i šut mladog Jankovića koji je završio nekoliko santimetara pored stative.

Odlučnu igru Brđana pogotkom je krunisao Mladen Docić. Kapiten Čukaričkog je bio precizan sa bele tačke u 91. minutu. Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter