3
Košarka

FOTO: KSS

BJELICA NE ZNA DA LI ĆE VIŠE NASTUPATI ZA NACIONALNI TIM: ‘Prosto se zapitam zašto sam ja ovde’

Objavljeno: 04.07.21 u 22:58

Nemanja je veoma razočaran!Ita

U hali ‘Aleksandar Nikolić’ je završena finalna utakmica kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre. Nacionalna selekcija Italije je savladala reprezentaciju Srbije rezultatom 102:95.

Italijani su dominirali na terenu, a Srbija nije uspela da pronađe rešenje za protivničke igrače.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U NAJAVI: Baloteli blizu prelaska u novi klub!

Nakon utakmice se oglasio Nemanja Bjelica.

– Ozbiljno ću razmisliti o daljem nastupu u reprezentaciji Srbije. Večeras sam shvatio da ne mogu da pomognem ekipi i onda se prosto zapitam zašto sam ja ovde. Razočaran sam samim sobom. Nije u pitanju to što ne želimo da pomognemo Srbiji već zato što očigledno ne možemo. Želim Italijanima puno sreće na Olimpijskim igrama – rekao je Bjelica za RTS.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

3 Komentara

  1. Meni ovo liči da neki igrači nisu ni hteli na OI. Kao pokušali smo, borili se, a sada na odmor. Korektno je bilo da ne igraju uopšte nego da samo odmažu timu. Mislim na ove iskusnije zvezde tima koje nisu pokazale baš ništa. Džaba MVP nagrade ako ne žele da igraju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bjelice u tebi nema želje za životom. Vučeš se po parketu ko prebijena mačka. Igrač bez energije i trunke strasti za košarkom kao ti nije za Partizan. Oni ako te uzmu za pare koje se pominju jednostavno nisu normalni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter