0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Bogata fudbalska subota je pred nama, tiket dana je spreman!

Objavljeno: 03.07.21 u 11:00

Fenomenalna subota, a nadamo se i naš tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Bodo Glimt – Viking

Nakon kiksa u prošlom kolu domaćin kasni 3 poena za liderom Moldeom i mora da se iskupi. Viking nije baš idealna ekipa za nekog kome treba iskupljenje ali sada nema nazad. Očekujemo pobedu domaćina sa ne baš mnogo golova kao što smo navikli od njih.

Predlog: 1 (1,53)

18.00 Czech Republic – Denmark

Očekujemo izuzetno tesnu utakmicu u kojoj se ne usuđujemo prognozirati pobednika ali bi golova moglo biti. Raspoloženi Patrik Šik juri Ronalda za titulu prvog strelca EP i fali mu jedan gol. U Danskoj čak tri igrača imaju po dva gola. Od poslednjih 6 čak 5 su bili remiji. Ovo je 1-1 kao nacrtano.

Predlog: GG (2,07)

21.00 Ukraine – England

Englezima se kockice slažu u žrebu ali i pobedili su Nemačku i Hrvatsku na ovom EP za šta im treba dati poštovanje. Najveća greška bi bila sada da potcene Ukrajinu, ali ne verujemo da će se
Sautgejtu to desiti. Pametniji je od toga. Kejnov gol mogao bi da napravi celu prekretnicu u njegovom nastupu na EP.

Predlog: 2&0-3 (1,87)

03.00 Argentina – Ecuador

Argentina bi se eventualnim osvajanjem Kopa Amerike izjednačila sa Urugvajem kao najtrofejnija zemlja u ovom takmičenju sa po 15 pehara. Pre toga moraće da izbace Ekvador sa kojim nisu uvek lako izlazili na kraj. Od poslednjih 10 samo 5 pobeda. Ipak, sada su u nizu od 17 utakmica bez poraza i mislimo da ovu šansu neće propustiti.

Predlog: 1&D2+ (1,86)

UKUPNA KVOTA 11,02 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5490241

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter