FOTO: FK Crvena zvezda
in ,

ODMAH POKAZAO DA ĆE BITI ‘POJAČANJE’: Babić nakon pogotka na pripremama – ‘Znam svoje zadatke!’

Crvena zvezda je savladala Aris sa 2:1 u drugoj kontrolnoj utakmici, a strelac prvog gola štoper Srđan Babić istakao je da zna koji su njegovi zadaci.

– Za mene ovde nema ničeg novog jer sam tri godine bio ovde. Znam kako funkcionišu Mister i stručni štab, kao i klub u celini. Nemam period prilagođavanja, znam koji su mi zadaci – rekao je Babić.

Visoki štoper je naglasio zbog čega je bitno da se pripreme odrade na kvalitetan način.

– Zato ovoliko radimo, kako bi nam bilo posle lakše i da uđemo u prvenstvo i kvalifikacije za Ligu šampiona na pravi način. Pokazali smo protiv Arisa, da hoćemo da igramo fudbal, da hoćemo da imamo visok procenat poseda lopte i da tako dolazimo do šansi za gol. Nema alibija, ali pripreme su još uvek u toku, noge su „teške“ i mislim da će sve još bolje izgledati iz utakmice u utakmicu.

Babić je objasnio da je po njemu najvažniji aspekat priprema uigravanje, a da su pobede dodatna satisfakcija.

– Svaka utakmica znači za samopouzdanje, pogotovo kada se dobije u ovako visokom ritmu i intenzitetu. Mislim da je na pripremnim mečevima nije najvažniji rezultat, već da se što bolje uigramo i spremimo, ali je i rezultat dodatni plus na sve to. Aris je jedna kvalitetna, organizovana ekipa koja nije slučajno u vrhu grčkog fudbala, ali smo se postavili na pravi način.

Banjalučanin je naznačio i koliko mu znače saveti i pohvale od trenera i stručnog štaba,

– Znam koji su mi zadaci i šta treba da radim. Sve što dobijem kao savet od Mistera i stručnog štaba se trudim da na terenu primenim. Mislim da će sve bolje izgledati kako vreme bude odmicalo. Naravno, znače mi pohvale na planu samopouzdanja i samo treba ovako da nastavimo svi zajedno – podvukao je Babić

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VEĆ JE POTPISAO NOVI UGUOVOR: Hamilton još dve godine u Formuli 1!

POZNAT PRVI FINALISTA U BEOGRADU: Italijanima ostao još jedan korak, čekaju Srbiju ili Portoriko