0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

NAKON PANTERA, CRNO-BELI DRES OBLAČI I PETRUŠEV: Miško se hitno oglasio na Tviteru i stavio tačku na celu priču!

Objavljeno: 03.07.21 u 11:10

Već duže vreme se spekuliše da bi novi igrač Partizana mogao da bude Filip Petrušev.

Talentovani košarkaš iza sebe ima fantastičnu sezonu, a s obzirom na njegov potencijal, uopšte nije čudno to što je na meti raznih klubova.

Da je pred njim velika karijera, pokazao je i u dresu reprezentacije Srbije. Ipak, njegovi kratkoročni planovi vezani su isključivo za Megu, a o tome je govorio i Miško Ražnatović.

– Filip Petrušev je potpuno fokusiran na reprezentativne obaveze, zbog kojih je propustio sve NBA treninge, a kada su klupski planovi u pitanju – isključivo na NBA draft 29. jula – napisao je Ražnatović.

Pretpostavka je da se Ražnatović oglasio nakon spekulacija da će Petrušev obući crno-beli dres.

– Nije bilo, a neće ni biti razgovora sa evropskim timovima u toku ovog meseca! Iskreno se nadam ni kasnije… – dodao je Ražnatović.

Ranije se spominjalo i to da bi mladi Petrušev mogao da pređe na Mali Kalemegdan, ali je Nebojša Čović još u januaru demantovao te priče.

– On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to ‘skinuto’ na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA – dodao je predsednik Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter