2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

‘IZGUBIO SI NAŠE POŠTOVANJE’: Delije kivne na Lojda – bivši igrač Zvezde čestitao Panteru pa izazvao haos na društvenim mrežama!

Objavljeno: 03.07.21 u 11:54

Mnogi smatraju da je prešao granicu.

Kevin Panter je izazvao bes kod Delija, pošto je potpisao za najvećeg rivala Crvene zvezde, Partizan. On je sa crno-belima potpisao dvogodišnji ugovor, i ujedno je prvo pojačanje za Željka Obradovića otkako je seo na klupu ‘parnig valjka’.

Iako je posle osvajanja ABA lige i KLS Super lige napustio Mali Kalemegdan, novi igrač Zenita Džordan Lojd je čestitao svom zemljaku na ‘novom poslu’.

Ipak, Lojd nije ni slutio da će ovom izjavom samo doliti razbesneti navijače Zvezde, koji su mu odgovorili u najbržem mogućem roku.

– Čestitke, brate moj – napisao je Lojd na Tviteru.

Ova izjava bivšeg Zvezdinog košarkaša naišla je na ogorčenje Delija, koji su mu ubrzo posle toga poslali mnogo poruka, među kojima je bilo i onih sledeće sadržine:

Upravo su izgubio naše poštovanje.

0
0

2 Komentara

  1. Ciganska posla.On nije dosao iz Zvezde u Partizan ,a bili su srecni kad je Volden „sam platio“ da iz Partizana dodje kod njih.Kakav mentalitet.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter