7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

STIŽE DEMANT IZ HUMSKE: Oglasio se Ostoja Mijailović povodom Panterovog ugovora – evo šta je istina!

Objavljeno: 03.07.21 u 09:10

Sinoć je ‘odjeknula bomba’ da je novi košarkaš Partizana Kevin Panter.

U medijima se pojavila informacija da će Kevin Panter za dvogodišnji ugovor zaraditi tri milona evra, što je predsednik kluba Ostoja Mijailović demantovao.

Prvi čovek crno-belih ističe da visinu ugovora neće objavljivati.

– Visinu ugovora svakako nećemo objavljivati. Ostaće poslovna tajna. Usput, nije tačno da će dobiti spomenutu cifru za dve godine – poručio je Mijailović za SK.

Podsetimo, u sezoni koja je iza nas, novi igrač Partizana je na 36 utakmica Evrolige prosečno beležio 14,3 poena po meču. Sa ekipom Olimpije, Panter je bio učesnik Final Four-a najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, gde je njegov doskorašnji tim zauzeo treće mesto.

U šampionatu Italije, Panter je tokom ligaškog dela imao učinak od 10,1 poena po utakmici, dok je tokom plej-ofa novi bek crno-belih imao 13 postignitih poena po meču.

0
0

7 Komentara

  1. Lojd ugovor od 900.00 po sezoni, a Obrajant 1.000.000…sitnica je ovo sto je dobio Panter..a Skorcijanidis, Braun, Gist, Wilijams…Obradovic..Tomic…Reglend.Feldin i ostale zvezde, koej partizan kupovao nikad nije, mahom nepoznate igrace….oni svi igrase za konzerve i slatkise Pionira is Subotice..Hajde ljudi, smirite se malo…za potrosenih stotinak miliona evra za ovih deset godina zvezda uradila nista nije..videcemo..sada sta ce biti…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa znamo da kad je Partizan u pitanju sve je tajna i u KK i u FK. Samo kuknjava,da nemate sponzore da ste potlačeni da ste pastorčad i šta sve ne, a ovamo dovodite trenere i igrače najskuplje u regionu i šire. Kukate na Vučića a on vam dovodi sponzore plaća licence i sve što vam treba i opet kukate da se nema. Licemeri jedni!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma ne,uopste nije tacno. Privuklo ga to sto ste bili sedmi u ABA ligi. Cuj ovog lazova.Lik bio najbolji igrac ekipe koja je igrala F4 evrolige i dosao da igra evrokup.A odbio 900 000 godisnje od Milana. Ne interesuje ga novac vec kikiriki i institucija. Koja ste vi KK plastika. Kada bude puklo,bice dugovi barem 20m.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter