0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

DANSKA JE U POLUFINALU: Dilejni i Dolberg heroji!

Objavljeno: 03.07.21 u 20:36

Veliki uspeh za izabranike Kaspera Hjulmanda!

Završeno je i treće četvrtfinale Evropskog prvenstva u fudbalu. Nacionalna selekcija Danske je savladala Češku i tako izborila plasman među četiri najbolje ekipe. Utakmica u Bakuu je završena rezultatom 2:1.

Danci su opravdali ulogu favorita, ali protivnik je još jednom pokazao kvalitet. Izabranici selektora Kaspera Hjulmanda su do prednosti stigli već u 5. minutu. Mrežu Češke reprezentacije je zatresao Tomas Dilejni. 

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA DONELA ZANIMLJIVU ODLUKU: Poslala petoricu fudbalera na pozajmicu!

Danska je nastavila u istom ritmu i do kraja prvog dela igre je uspela da duplira prednost. Bio je 42. minut igre kada je Kasper Dolberg postigao pogodak.

Patrik Šik je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Napadač Bajer Leverkuzena je postigao svoj peti pogodak na šampionatu. Nacionalni tim Češke je pokušavao da se potpuno vrati u igru. Šutevi i šanse su se ređali jedni za drugim, ali promene na semaforu nije bilo.

Danska će u polufinalu odmeriti snage sa boljim iz duela Engleska – Ukrajina, koji je na programu od 21:00h u Rimu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter