0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

BEZ GOLOVA NA ZLATIBORU: Remi za kraj trening kampa!

Objavljeno: 03.07.21 u 21:01

Fudbaleri Voždovca odigrali su poslednji pripremni meč na Zlatiboru.

Utakmica protiv ekipe Rudara iz Prijedora završena je bez golova, a šansu su i ovoga puta dobili svi izabranici Predraga Rogana.

Od samog početka, bitku je krasila brza igra sa dosta tranzicije, a bolje su je otvorili Zmajevi.

Nikola Vujnović je prvo zapretio udarcem glavom, nakon čega Justas Lasickas odbijenu loptu nije uspeo da pretvori u prednost, da bi isti tandem bio opasan i u narednom naletu. Tada je Litvanac dobro uposlio crnogorskog napadača, ali je kontru okončala dobra reakcija štopera ekipe iz Prijedora.

U 12. minutu, iz slobodnjaka sa 25 metara probao je Nemanja Milojević, ali je bio za malo neprecizan.

Rudar je odgovorio centaršutem i udarcem glavom, nakon kojeg je Miloje Preković mrežu sačuvao jednom rukom. Sjajnom intervencijom na samoj gol liniji, maestralni golman Voždovca istakao se i nakon kornera gostiju.

Do odmora, Aleksandra Stanisavljevića je ofsajd u više navrata sprečavao da uđe u pravu priliku.

U nastavku, nakon proigravanja od strane Dragana Stoisavljevića i Ivana Milosavljevića, dve dobre šanse vezao je Miloš Stojčev, ali je dobroj organizaciji i dalje falila realizacija.

Izostala je i pošto je Nemanja Cvetković, novajlija u redovima Zmajeva, u finišu meča pronašao Luku Jakvoljevića. Nepopularan rezultat postao je i konačan – 0:0.

Voždovac pripreme za novu sezonu nastavlja na Krovu. Zmajeve pre prvog kola očekuju još dve provere u subotu, 10. jula – pre podne protiv ekipe Jedinstva iz Surčina i posle podne protiv novog superligaša, lazarevačke Kolubare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter