1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ŽELEO SAM DA DOĐEM OVDE’: Stanisavljević srećan zbog prelaska u redove ‘zmajeva’

Objavljeno: 02.07.21 u 09:58

Iskusni tridesetčetvorogodišnjak Filip Stanisavljević, koji igra na poziciji defanzivnog veznog, potpisao je ugovor sa Zmajevima na godinu dana.

Veliko pojačanje kako zbog svojih igračkih kvaliteta, tako i iskustva koje je važno za ovu mladu ekipu, otkrio je da dolazak u redove Voždovca nije slučajnost:

”Kada se završila prethodna sezona, u razgovoru sa suprugom, na pitanje gde bih voleo da nastavim karijeru moj odgovor je bio – Voždovac. Srećan sam što mi se želja obistinila i što sam došao u jedan ovako organizovan klub.”

Na pitanje o liderskoj ulozi kao jedan od starijih, Filip Stanisavljević odgovara:

”Kroz karijeru imao sam priliku da igram sa velikim brojem mladih igrača. Ovo su momci koji su dugo u seniorskom fudbalu i verujem da ću uz Miloša Stojčeva i prezimenjaka Aleksandra Stanisavljevića doprineti ovoj vrlo perspektivnoj ekipi.”

Prvi čovek kluba, gospodin Miloš Mirković, zadovoljan je zbog dovođenja iskusnog veziste:

”Iskustvo koje Stanisavljević može da donese ekipi, pomoćiće stabilnosti tima tokom izuzetno teške sezone koja je pred nama s obzirom da će zbog vraćanja na stari ligaški sistem svaki bod biti od velike važnosti.”

Pre Voždovca, Stanisavljević je nastupao za ekipe Metalca, Javora, mađarskog Ujpešta, grčkog Platanijasa, Radnika iz Surdulice, Mladosti iz Lučana i beogradskog Rada.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter