2
Košarka

VUJOŠEVIĆ NAPUSTIO TIM: ‘Dobio sam ponudu koju sam morao odbiti!’

Objavljeno: 02.07.21 u 12:55

Napušta rumunski Kluž iskusni stručnjak!

Srpski trener Duško Vujošević napustio je ekipu rumunskog Kluža, nezadovoljan ponudom koju je dobio.

‘Sa velikom dilemom sam otišao u Kluž, znaju svi na koji način sam se pre toga rastao sa klubom u kojem sam proveo najveći deo karijere. Jer to naravno nije bilo u skladu sa mojim trenerskim rejtingom, ali moja zdravstvena situacija i veliki problemi sa dijabetesom i bubrezima nije mi ostavljala previše prostora za biranje. Nosim odande lepe uspomene, oni su posle uspeha koje smo postigli očigledno osetili da dalje mogu sami i da im ne treba nikakvo tutorstvo i supervizija, pa su mi dali ponudu koju sam morao da odbijem. Suprotno od onih koje se ne mogu odbiti.’ – rekao je Vujošević i potom dodao.

‘Prošle godine osvojili smo Kup Rumunije, a prvenstvo nije završeno zbog pandemije. Ove godine osvojena je i titula prvaka, što se smatra najvažnijim. Mnogi ovde pogrešno gledaju na rumunsku klupsku košarku gledajuči je kroz reprezentativnu. A klubovi imaju po šest stranaca i iz godine u godinu napreduju. Klužu, naravno, želim sve najbolje.’ – zaključio je Vujošević!

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter