0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

POHOD NA TITULU SE NASTAVLJA, NOVAK U ČETVRTOM KOLU VIMBLDONA: Amerikanac pružio dobar otpor u trećem setu!

Objavljeno: 02.07.21 u 19:11

Sigurna pobeda za srpskog tenisera.

Novak Đoković se plasirao u četvrto kolo Vimbldona savladavši Denisa Kudlu. Rezultat je bio 3:0 (6:4, 6:3, 7:6), a naredni protivnik najboljem svetskom teniseru biće Kristijan Garin koji je bio bolji od Pedra Martineza.

I Novak i Kudla su meč krenuli sigurno, osvajali su svoje servis gemove bez većih problema. Prvi kiks, Amerikanac je napravio u 10. gemu, Đoković je to iskoristio, uzeo mu je brejk, ali i set. Nastavio je Srbin u istom ritmu i na startu drugog seta, pa je vrlo brzo ponovo oduzeo servis Kudli. Do kraja smo videli po još jedan brejk na obe strane, te je Novak relativno lako došao do 2:0.

Deluje da se u trećem setu Kudla malo probudio, pa je upravo u njemu pružio i najveći otpor Đokoviću. Vodio je sa 3:0, ali mu je srpski teniser uzvratio i na kraju smo gledali taj-brejk u kome je viđena velika borba. Novak je pokazao svoje iskustvo i nije dozvolio da meč ode u četvrti set.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter