0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Kreće četvrtfinale na EURO 2020, ali i Kopa Amerika!

Objavljeno: 02.07.21 u 11:00

Kreće četvrtfinale EP ali i četvrfinale Kopa Amerike. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Switzerland – Spain

Švajcarci su prevazišli sva očekivanja i kao trećeplasirani u grupi izbacili svetskog šampiona. Na toj utakmici kapiten Džaka je bio igrač utakmice, a sada će morati bez njega zbog parnih kartona. To je nenadoknadiv gubitak za Švajcarsku. Španija je na poslednje dve utakmice na EP postigla po 5 golova i pored toga trpe kritike da imaju lošu završnicu. Već ih vidimo dalje.

Predlog: 2 (1,75)

21.00 Belgium – Italy

Utakmica u kojoj se ne usudimo prognozirati pobednika. Prvo jer su obe ekipe prejake i može sve da se desi. A drugo jer se ne zna da li će Eden Azar i Kevin De Brujne igrati uopšte? Čak ni ovaj tip ne deluje previše logično ali mislimo da će se otvoriti ovde.

Predlog: GG (2,04)

23.00 Peru – Paraguay

Peru je na svakoj Kopa Americi od 1995. prošao grupu ali nije mnogo toga uradio posle. Imaju odličan skor sa Paragvajem od koga nisu izgubili poslednjih 7 međusobnih. Sad nakon što smo ovo sve naveli – tipujemo na Paragvaj. Iz onoga što smo videli Paragvaj deluje kao bolja ekipa i vreme je da ih dobiju u međusobnom već jednom. Očekujemo tesnu pobedu sa 0-2 gola na utakmici.

Predlog: 2 (2,60)

21.00 Shamrock Rovers – Dundalk

Šamrok je bodovno izjednačen sa liderom Sent Patrikom i sigurno će želeti titulu i kvalifikacije za Ligu Šampiona koja im popuni godišnji budžet lagano. Dundalk ove sezone po svemu sudeći neće stići ni do kvalifikacija za Ligu Evrope. Tipujemo čist kec za prekid loše mini-serije na domaćem terenu Roversa.

Predlog: 1 (1,87)

KUPNA KVOTA 17,36 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 6753

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter