0
ATP

FOTO: Rolan Garos

ODRASTAO SAM U TEŠKO VREME ZA MOJU ZEMLJU: Đoković poslao poruku koja će dugo odzvanjati u svetskim medijima!

Objavljeno: 02.07.21 u 19:56

Lako je slavio.

Novak Đoković je u trećem kolu Vimbldona savladao Denisa Kudlu sa 3:0. Naredni rival biće mu Kristijan Garin koji je bio bolji od Pedra Martineza. Novak je na konferenciji nakon meča prvo pričao o problemima sa brejkovima koje je pravio Kudla.

Mislim da je to zaštitni znak svakog sportiste, barem bi trebalo da bude. To je nešto što uvek pokušavate da uradite, pogotovo na najvećem turniru na svetu i to je Vimbldon za mene, najveći turnir na svetu o kom sam sanjao još od malena. Čestitam Kudli, on je sjajan momak i na terenu i van njega i želim mu sve najbolje. Igrao je odlična tri seta i malo nije imao sreće u taj-brejku, opustio se i ja sam pronašao način da pobedim, počeo je Đoković.

Potom su ga novinari upitali odakle mu želja za titulama i sa 34 godine. On se prisetio svog detinjstva i istakao da neuspeh za njega i njegovu porodicu nikada nije bio opcija.

Mislim da su to geni. Moja porodica i način na koji sam odrastao u teško vreme za moju zemlju, neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni za moju porodicu i uvek smo pronalazili način da preživimo. To je ojačalo moj karakter i deo toga dolazi što sam mnogo vremena proveo trenirajući sa vukovima i ovo je energija vukova, zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter