0
Košarka

FOTO: FIBA

KOKOŠKOV JE SAOPŠTIO UŽASNE VESTI: Nove povrede u reprezentaciji!

Objavljeno: 02.07.21 u 14:52

Veliki problemi za reprezentaciju Srbije!

Nakon povrede Jovića, usledile su još neke neočekivane povrede. O svemu tome javnost je obavestio selektor muške reprezentacije Srbije – Igor Kokoškov.

‘Ovakve utakmice se sigurno ne dobijaju uigranošću, već energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu. Ovakve utakmice se sigurno ne dobijaju uigranošću, već energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu. Važno je da nam zdravstveni bilten bude bolji u odnosu na utakmicu sa Filipinima. Videćemo da li će igrati Kalinić, dok se Micić i Bjelica osećaju bolje što su dobri znaci. Ognjen Dobrić ima određene probleme i on je takođe upitan za sutra. Najvažnije nam je da znamo ko će moći da nastupi.’ – rekao je Kokoškov i potom dodao.

‘Ekipa Portorika igra duže zajedno, očigledno su uigraniji, imaju definisanu rotaciju i svoje uloge u timu. Mi, nažalost, ni jedan trening nismo odradili u punom sastavu, a čak i danas će nam neki igraci faliti na treningu. To je informacija za ljude koji vole i prate naš tim, ali ponoviću, ovakve utakmice se ne dobijaju perfektnom uigranišću i egzekucijom, već željom, energijom i odlukom da se dobije. Ne sumnjam da ćemo se boriti, ali moramo da, uz energiju koja će biti prisutna na najvišem nivou, odigramo pametno, smanjimo broj izgubljenih lopti i igramo timski. Igramo pred svojom publikom, znamo šta je cilj i daćemo sve od sebe da to ostvarimo.’

Nakon Igora Kokoškova javnosti se obratio i Aleksa Avramović.

‘Igrali smo protiv njih na „Akropolis kupu“ u Atini, znamo kakva su ekipa, to je isti tim koji smo tamo savladali sa dvocifrenom razlikom. Znamo im vrline, imaju par sjajnih šutera i nekoliko čvrstih momaka pod košem. Kondit i Klavel su dvojica ključnih igrača koje treba da zaustavimo, svakako uz plejmejkera Gerija Brauna. On je dobar dodavač i odličan igrač. Mislim da imamo bolji sastav i dužu klupu, da smo spremni da pred našim navijacima zabeležimo pobedu i idemo ka nasem cilju.’ – zaključio je Aleksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter