2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

GROBARI SU ODUŠEVLJENI, SASTALI SU SE OBRADOVIĆ I VUJOŠEVIĆ: Da li će Dule imati neku ulogu u Partizanu!?

Objavljeno: 02.07.21 u 18:24

Bio je to susret dve klupske legende.

Sigurno je da svi navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju vesti o novim pojačanjima. Prvo su iz ekipe otišli Ognjen Jaramaz, Rašon Tomas, Džoš Perkins, Erik Mika i Nikola Janković, a priča se da će još neki igrači napustiti najtrofejnij srpski klub.

Željko Obradović je na svojoj promociji istakao da sa sportskim direktorom Zoranom Savićem radi i po 10 sati dnevno na sklapanju tima za narednu sezonu. Slobodno vreme, legendarni trener je iskoristio da se sastane sa bivšim strategom Partizana Duškom Vujoševićem, koji je do skoro bio trener Kluža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Njih dvojica su se videli u jednom kafiću u Beogradu, tema razgovora nije poznata javnosti, a navijači su odmah počeli da priželjkuju Vujoševićev povratak u Partizan. On je kada je čuo vest o dolasku Obradovića u klub poručio da je to sjajna stvar ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku.

Povratak Željka Obradovića u Partizan je veoma dobra stvar, ne samo za crno-bele, već i za srpsku košarku. Svojim kvalitetom, znanjem i harizmom okupiće kao matica kvalitetne ljude u Partizanovu košnicu. Podržavam Željkov povratak u klub, rekao je Vujošević.

0
0

2 Komentara

  1. Najveći grobari Partizana, on i Danilović su iscedili poslednju kap iz kluba,,, samo što dalje od kluba,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter