0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

GOTOVO: Ovo niko nije očekivao – Jaramaz juče napustio Partizan, danas zvanično ima novi klub!

Objavljeno: 02.07.21 u 11:24

Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz predstavljen je u novom klubu!

Prethodnih dana najavljivalo se da bi jedan od najboljih igrača ‘parnog valjka’ mogao da napusti Humsku i preseli se u Bajern iz Minhena, a sada se to i dogodilo. Nemački klub je na svojim društvenim mrežama predstavio srpskog košarkaša kao pojačanje za novu sezonu.

Jaramazu je istekao ugovor s Partizanom, te se Partizan od njega juče zvanično oprostio, pa u Bajern stiže kao slobodan igrač. Novi trener Partizana Željko Obradović je izjavio na svojoj promociji da je želeo da ga zadrži u klubu, ali da je on izrazio želju da se okuša u Evroligi.

– Srećan sam i jedva čekam da se priključim Bajernu. Znam koji su ciljevi i ambicije kluba. Motivisan sam za zadatke koji nas čekaju u Evroligi i Bundesligi. Naravno, srećan sam što ću raditi sa Andreom Trinkijerijem, sa kojim sam sarađivao u Parizanu. Siguran sam da ćemo ostvariti mnogo uspeha i da ćemo vratiti titulu u Minhen, rekao je 25-godišnjak.

Podsetimo, Jaramaz je profesionalnu karijeru započeo u Megi 2013. godine, a potom je igrao Smederevu na pozajmnici, te španskom Burgosu, pre nego što je 2019. godine pojačao crno-bele.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter