0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

EVO POD KOJIM USLOVIMA BI ERIKSEN MOGAO DA NASTAVI KARIJERU: Direktor Intera otkrio sve detalje!

Objavljeno: 02.07.21 u 17:59

Nadamo se da će sve biti dobro.

Sam start Evropskog prvenstva u fudbalu obeležila je jedna potresna situacija. Naime, Kristijan Eriksen je doživeo srčani zastoj na meču između Danske i Finske. On je ekspresno odveden u bolnicu, pa mu se stanje brzo stabilizovalo.

Ipak, za sada je izvesno da on neće moći da nastavi da igra fudbal u Italiji. Eriksenu je ugrađen defibrilator koji reguliše rad srca, a svi oni koji imaju ovaj uređaj, ne mogu da budu profesionalni sportisti u toj zemlji.

Moram da mu iskažem veliko poštovanje, prvo kao čoveku, a potom kao fudbaleru. Nadam se da će se potpuno oporaviti. Nakon toga ćemo sagledati sve aspekte. Trenutno ništa drugo nije važno osim njegovog zdravlja, rekao je direktor Intera Bepe Marota.

Italijanski mediji navode da će Erisken doputovati u Milan sredinom jula, gde će biti podvrgnut testiranjima. Prema njihovim rečima, postoji nada da će defibrilator biti otklonjen i da bi on mogao da nastavi karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter