0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ČETVRTFINALE SAMO ŠTO NIJE POČELO: Prvo ćemo gledati duel Španije i Švajcarske, a potom sledi sudar titana!

Objavljeno: 02.07.21 u 17:26

Ostalo je još 8 selekcija.

Bliži se sama završnica Evropskog prvenstva u fudbalu, pa već večeras kreću četvrtfinalni dueli. Prvog dana, snage će od 18h odmeriti Švajcarska i Španija, dok će se od 21h sastati Belgija i Italija.

Selekcija Švajcarske je u osmini finala napravila do sada najveće iznenađenje, savladavši Francusku nakon preokreta i penala. Odmah nakon tog meča, francuski mediji su preneli da je u njihovoj selekciji došlo do svađe, a detalje prepiske koja je isplivala možete pogledati OVDE.

Sa druge strane, Španci su imali nešto lošiji start takmičenja. Nakon dva remija sa Švedskom i Poljskom, u meču sa Slovačkom su tražili prolaz u osminu finala. Savladali su ih sa 5:0, a potom su na startu nokaut faze bili bolje od Hrvatske rezultatom 5:3, nakon produžetaka. Samim tim, slobodno možemo očekivati jedan zanimljiv duel i pravu uvertiru za sudar titana koji nas očekuje u kasnijem terminu.

Meč dana, a možda i četvrtfinala igraju Belgija i Italija. Ni jedni ni drugi ne znaju za poraz na prvenstvu. Reprezentacija Belgije je u grupi bila bolja od Rusije, Danske i Finske, dok je u osmini finala slavila protiv Portugala. Italijani su u grupi pobedili Tursku, Švajcarsku i Vels, a su u osmini finala bili bolji od Austrije nakon produžetaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter