0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

BARSA ŽELI DOGOVOR SA ZVEZDOM: Šarunas Jasikevičijus hoće da kupi jednog od Radonjićevih najbitnijih igrača!

Objavljeno: 02.07.21 u 16:17

Cilj je da se tim podmladi.

Prema navodima španskih medija, Barselona želi da posluje u Beogradu. Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Šarunas Jasikevičijus zainteresovana je za dovođenje Ognjena Dobrića.

Dobrić je bio jedan od onih koji su zablistali ove godine. Pružao je sjajne partije u finalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti, a izvanredno je igrao i u Superligi Srbije. Te igre prenele su se i na reprezentaciju, pa je na Akropolis Kupu bio jedan od bitnijih šrafova selektora Igora Kokoškova.

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

Što se tiče Barselone, sportski sektor je odlučio da ne produži saradnju sa Adamom Hangom, a kao idealnu zamenu, Španci vide Dobrića. Ipak, pošto on još uvek ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, španski gigant bi morao da plati obeštećenje.

Ovu vest preneo je i tamošnji portal Encestando, koji je potvrdio interesovanje za 26-godišnjeg srpskog šutera. Ognjen Dobrić je u ABA ligi prosečno igrao oko 23 minuta, beležio je 12.1 poen i 3.5 skokova uz šut za 2 preko 50%, a za tri čak 43%.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter